Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Стойка за стрелба Монопод, Бипод, Трипод от Fierry Deer

Стойка за стрелба Монопод, Бипод, Трипод от Fierry Deer

vater Публикувана от vater | 08.06.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Стойка за стрелба Монопод, Бипод, Трипод от Fierry Deer

Fierry Deer™ е бранд на китайската фирма Cixi City Dongxin Magnesium Company LTD, която специализира в производството на аксесоари за лов с магнезиеви, ABS компоненти и алуминиеви сплави. Техните стойки за стрелба: монопод, бипод и трипод няма да ви струват скъпо и ще ви спестят много пропуснати възможности с качество, което заслужава парите си.

Безспорно най-продаваната им стойка е новия модел Tri-pod Fierry Deer™ Gen.4, която е с най-много функции, надеждна и удобна. Тя е здрава, лека и компактна изработена от алуминиева сплав. Лесна и безшумна за настройка и може бързо да се трансформира от опорна стойка за стрелба в статив за фотоапарат или далекоглед.

Тази тринога е създадена за стрелба с пушка при лов на едър дивеч чрез дебнене или чрез причакване. Безшумната и много лека тринога за ловна пушка ви помага да се придвижвате напълно незабелязано до момента на изстрела. С опората на 3 крака няма как да пропуснете целта си.

Генерация 4 осигурява стабилна опора дори и на неравен терен. Краката на стойката могат да бъдат коригирани, така, че два от тях да са на една дължина, а третия на друга. Всичко това може да се направи и когато носите дебели ръкавици! Краката ще застанат на предварително зададената позиция с непоклатима надеждност. Без инструменти! Без досадни бутони! Иновативната система Yoka, която е едни своеобразни щипки с гумено покритие под формата на игрек предлага регулируемо захващане съобразно ширината на огнестрелното оръжие. Само с едно натискане на един единствен бутон се регулират главата и заключващата система на ъгли в радиус от 160, 120 и 80 градуса.

Главата под тях се върти на 360 градуса и позволява наблюдение или снимки от всеки ъгъл. Към комплекта е включен и аксесоар U-бразен за захващане на оръжието през цевта. Крачетата включват гумени покрития, който като се завият се показват метални шипове и така могат да се ползват за различни терени. В заключение Gen. 4 на Fierry Deer™ е идеална при поход, поради ниското тегло (около 1 кг.) и компактните си размери 780 мм в сгънато положение.

Характеристики:

3 в 1, статив, двунога или стойка (тринога) за стрелба;

Удобна за ползване в изправено, седящо или клекнало положение;

Изработена от алуминиева сплав;

Меки и удобни дръжки за разгъване на краката;

Безшумни телескопични крачета;

Подвижна "Y"-образнa гумирана вилица въртяща се на 360 градуса, която може и да се маха;

Височина в разгърнато положение – 1650 мм;

Височината в сгънато положение – 1050 мм;

Тегло – 1450 гр.

За допълнителна информация и цена вижте тук: http://bit.ly/2CekDSH

ВИДЕО: https://youtu.be/jrYHT1b3QCY

Освен генерация 4 Росбул Арм предлагат още трипод Генерация 1, монопд и бипод всички идеални, за да стабилизирате оръжието си при стрелба на средни и дълги дистанции.

Fierry Deer™ монопод, бипод, трипод могат да се регулират лесно на височина и то само с една ръка. С камуфлажен цвят, който лесно се слива с природата и прави стойката по-малко забележима.

За допълнителна информация и цена вижте тук: https://www.oragie.net/product/stoyka_za_strelba

Характеристики:

С тръбна конструкция от алуминиева сплав, която се поддава трудно на корозия;

С ниско тегло, благодарение на магнезиевите компоненти, което да не възпрепятства ловците при носенето й сред природата;

Y-образна горната част, която може да се завърта на 360° и да се маха;

С удобна и лесно движеща се дръжка;

Безшумни телескопични крачета;

Удобна за ползване в изправено, седящо или клекнало положение.

Пълна гама от стойки за стрелба на Fierry Deer™ може да разгледате във виртуалния магазин на Росбул Арм: https://www.oragie.net/

Абонамент за бюлетин