Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Супер предложения във ВИП Оръжейни Комплекси

Супер предложения във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 31.05.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Супер предложения във ВИП Оръжейни Комплекси

Подгответе се за сезона от рано и на по- ниски цени с намаленията във ВИП Оръжейни Комплекси.

Дали за лов или спортна стрелба супресорите помагат не само за предпазване на слуха, а и за по- добра комуникация, която винаги е важна. Освен това намаляват и подскачането на дулото  след първия изстрел. До 15.06.2024 г. можете да вземете супресор на Blaser, ERA Silencer, Stalon и други с намаление от 15%.

Дали за късо или дълго оръжие, всички мерни прибори нужни за прецизен изстрел - оптики, бързомерци, бинокли и далекомери от SIG Sauer намалени с 15%.

От глава до пети с 5.11 намалени с 30%. Качествени облекла, обувки, раници, аскесоари и други готови за сериозна работа на стрелбището и ловното поле.

Въздушни оръжия от Gamo, Umarex, Evanix и други намалени с 15%

Възползвайте се от намаленията до 15.06.2024 г. и се подгответе са сезона от ранов магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или на GunsBG.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин