Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Удобство, сигурност и издръжливост с Crispi Hunter

Удобство, сигурност и издръжливост с Crispi Hunter

vater Публикувана от vater | 14.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Удобство, сигурност и издръжливост с Crispi Hunter

Масивна зимна обувка на италианската фирма Crispi, модел Hunter, съчетана с мембрана тип Gore-Tex, която ви гарантира повече комфорт при неблагоприятни условия и ви предпазва от вода, влага и студ.

Горната част на обувката е произведена от импрегниран набук с непрекъснат език и гумиран борд, който предпазва кожата от камъни, тръни и други. Ветро и водо устойчива мембрана Gore-Tex Insulated Comfort с воден стълб 28 000 милиметра за 24 ч. и дишаемост 25,000 гр./м2 за 24 часа, освен това има и изолационен слой за по- добро задържане на температурата.

Достатъчно висока, за да подържа глезена, като е добавена и специална система, наречена ABSS, която поддържа краката Ви в правилна позиция и обезопасени на максимум, като не се губи ни най-малка част от комфорта и мобилността.

Махаща се Crispi Air Mesh стелка с 3D конструкция и активен въглен, позволяваща бързо отвеждане на влагата, добра дишаемост, намалява неприятните миризми и има антибактериални свойства. Формата на стелката се приспособява към формата на стъпалото и намалява стреса.

Подметката е двуслойна с полиуретанов слой, който обира сътресенията и слой Vibram, като е добавена и полимерна Crispi Crossbow рамка, която допълнително подпомага абсорбирането на сътресенията и увеличава стабилността. Неръждаеми халки и куки за връзките.

Подробности и цени: https://guns.bg/crispi-hunter-gtx-abss-ccf

Абонамент за бюлетин