Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Успешният лов е гарантиран с Ineos Grenadier

Успешният лов е гарантиран с Ineos Grenadier

vater Публикувана от vater | 08.02.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Успешният лов е гарантиран с Ineos Grenadier

Ако се интересувате от високопроходими машини, които могат да преодолеят и най-трудния терен, няма как да не сте чули за новата звезда на офроуд сцената - INEOS Grenadier. Външният дизайн на автомобила съвсем нарочно напомня любимия на поколения ловци, пристрастени към адреналина - Defender, но го превъзхожда с респектиращите си габарити - дължина 4896 мм, широчина 1930 мм, междуосие 2922 и височина 2036 мм, смелите иновации в интериора и комбинацията от най-добрите технологични разработки при задвижващите системи и окачването.

INEOS Grenadier е едновременно много удобна и крайно високопроходима машина. Сцеплението и тягата са изключително добри, което подпомага успешното преодоляване както на дълбоки води, така и на пресечени терени от всякаква разновидност. Офроудърът е оборудван със специална стълба на багажника, за да може покривът да бъде достиган лесно. Уникално конструираните задни врати, разделени в съотношение 30/70, осигуряват бърз и лесен достъп на тесни места или при закачено ремарке. INEOS Grenadier е стандартно екипиран с четири подсилени халки за теглене. Опционалната, високопроизводителна лебедка е мощна, прецизно конструирана и напълно интегрирана в предната броня, осигурявайки до 5,5 тона сила на изтегляне.

Що се отнася до салона INEOS Grenadier предлага едно наистина различно оформление, вдъхновено от самолетната кабина. Управлението на машината е интуитивно, въпреки разнообразните уреди и нестандартното им разпределение. Един от най-важните плюсове на инструменталните табла е, че бутоните са достатъчно големи и са разработени специално за работа дори със скиорски ръкавици. Отделно внимание заслужава внушителният багажник, който има вместимост от 1152 л, нарастващи до 2035 л при спускане на задните облегалки. Така безпроблемното транспортиране на улова е гарантирано, където и да се намирате.

Можем смело да заявим, че INEOS Grenadier със своите сериозни 4х4 способности е идеалният партньор на всеки любител на лова, защото превзема без проблем дори най-непристъпната гора или стръмен планински склон. Офроуд звярът може да бъде поръчан допълнително с редуктор и блокаж на трите диференциала, а без специална подготовка машината минава през до 80 сантиметра дълбока вода. За оптимална увереност при движение извън пътя централният сензорен екран показва цялата необходима информация, включително положението на автомобила, ъгъла на завъртане на волана, температурата на системите към дадения момент и режима на задвижване.

Добрата новина е, че безкомпромисният INEOS Grenadier вече може да бъде видян и тестван в шоурумите на Силвър Стар у нас. Успешен лов!

Абонамент за бюлетин