Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » VENTRAL - якето с нагряване, подходящо за три сезона!

VENTRAL - якето с нагряване, подходящо за три сезона!

vater Публикувана от vater | 07.11.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

VENTRAL - якето с нагряване, подходящо за три сезона!

Изборът на подохдящо облекло за лов може да бъде голямо предизвикателство, в дните когато температурите са колебливи, със студени сутрини, високи дневни температури и последващи хладни следобедни часове. Със сигурност не е удобно да носите няколко ката дрехи, които да сменяте по време на ловния излет, затова производителят Chameleon Hunting създаде якето Ventral, подходящо, както за тези дни, така и за три сезона - пролет, есен и зима.

Ventral е яке от ново поколение, което благодарение на иновативната си система за награвяне, позволява регулиране на температурата на тялото в зависимост от атмосферните условия.

Изработено от висококачествени материали и вата THERMOLITE®, якето е подходящо за носене през пролетта и есента, а за по-студените дни системата за нагряване ще ви осигури допълнителна топлина. Поради своята лекота якето е подходящо за носене под друго яке в зимните студени дни, замествайки няколко допълнителни слоя дрехи.

Системата за нагряване се състои от три панела - два на гърдите и един в областта на гърба, излъчващи топлина по цялото тяло, които имат три степени на нагряване. Чрез бутон в долната част на якето можете да изберете дали системата да нагрее на 40°С, 45°Сили 55°С, със светлина на бутона съответно в зелен, син или червен цвят.

Системата работи със зареждаща се външна батерия с USB изход. Производителя Chameleon Hunting предлага якето с външна батерия от 10 000 mAh, с която нагревателните панели ще работят до 9 часа, с два USB изхода - един за системата за награвяне и един за зареждане на телефон при необходимост, като така якето може да работи едновременно докато зареждате телефона си.

Якето Ventral, разполага с четири джоба - два в долната част, един за радиостанция на гърдите и един вътрешен джоб за батерията. При пране в перална машина е необходимо да премахнете батерията и да следвате инструкциите посочени на етикета на дрехата.

Ventral можете да закупите от сайта на производителя www.chameleonhunting.com, телефон за контакт 0892791299, с безплатна доставка, наложен платеж и преглед, на изплащане без оскъпяване с TBI Credit, както и от следните магазини:

“Сафари”, гр. София, ул. “Цар Самуил” 62

Оръжеен магазин “Krez Armory”, гр. Пазарджик, ул. “Христо Касапвелев” 1

Абонамент за бюлетин