Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » ВЕЛИКИ НАМАЛЕНИЯ в ZARIMEX - отстъпки до -50% на хиляди продукти

ВЕЛИКИ НАМАЛЕНИЯ в ZARIMEX - отстъпки до -50% на хиляди продукти

vater Публикувана от vater | 08.05.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

ВЕЛИКИ НАМАЛЕНИЯ в ZARIMEX - отстъпки до -50% на хиляди продукти

Заримекс, една от водещите компании за ловно и стрелково оборудване,  стартирасвоята пролетнапромоционална кампания - "Велики намаления".Тази година в промоцията са включени артикули от всички категории: оръжия, супресори, релоудинг, ножове, мерни прибори, дрехи, обувки и аксесоари.

Въздушно оръжие

Намаленията на въздушните оръжия на Hatsan привличат окото на читателите, защото това е една от най-надеждните комапнии за производство на такъв вид оръжия. Без значение дали си купувате пружинно или PCP оръжие, Hatsan eправилният избор.

Бойно оръжие

Пистолетите на любимата на марка на Джеймс Бонд Walther са намерили специално място в промоционалната кампания. С намаления до -15% можете да спестите до над 460 лв. от покупката на любимото си оръжие.

Карабини

Като официален вносител на SAUER и MAUSER, от ZARIMEX не разочароват и предлагат отстъпки до -30% от редовната цена на надеждните немски карабини. Ако закупите оръжието си сега, можете да спестите над 2000 лева от редовната им цена.

АR

За любителите на спортната стрелба, от ZARIMEX предлагат отстъпки на JP, Rock River Arms и Stag. С намаления от -20% можете да станете горд собственик на карабина, като си спестите до над 1000 лева.

Супресори

Богатата гама от супресори в ZARIMEX е намалена с до -25% от редовната цена. Популярните модели на Stalone, Hausken и A-Tec са отлична възможност за окомплектоване на ловната екипировка в разгара на сезона на сръндаци. Българските МК също са чудесен избор, който не е за подценяване.

Релоудинг

За релоудващите клиенти, от ZARIMEX предлагат отстъпки до -15% на едни от най-популярните и надеждни марки в сектора: Forster и Redding. Не пропускайте да разгледате и гилзите и останалите принадлежности за релоудване, които са с до -20% намаление.

Ножове

Отстъпки до -40% на едни от най-здравите и корави марки на пазара: Sauer Germany, Mauser , Umarex, 5.11 Tactical, Casstrom, Dawson Knives, Joker, Nature de Brenne, Percussion, SOG, Solingen, Stepland, Verney Carron, Wenger.

Мерни прибори

Отстъпки до -40% можете да откриете и при мерните прибори. Продуктите, които са намалени са на марките: Leica, Swarovski, Schmidt&Bender, Sightmark, AGM Global Vision, Athlon Optics, ATN, Firefield, GECO, GPO, Hikmicrotech, Kahles, Liemke, Minox, Noblex, Shield Sights,Trijicon, Vortex.

Дрехи

Богата гама от всички марки на ZARIMEX намира специално място в пролетната промоция на компанията. Изключително изгодните оферти, с отстъпки до -70%, дават възможност ловците, стрелците и любителите на природата да се екипират като спестят до над 1000 лева.

Обувки

Над 10 марки с до -70% на любимите марки на ловците у нас:5.11 Tactical, Diotto, Garmont, Hanwag, Harkila, Meindl,Percussion, Seeland, Stepland, The Courteney Boot Company, Verney Carron

Аксесоари

Независимо дали искате да пренасяте дивеч, екипировка или просто кутия с храна, раницата е задължителен елемент от екипировката. Специално за клиентите си, oт Zarimex са намалили десетки раници с до -50%, което може да Ви спести до над 170 лв.

Промоционалната кампания важи само за онлайн магазина на ZARIMEX, като отстъпката важи до изчерпване на количествата.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин