Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Victory V8 от Zeiss

vater Публикувана от vater | 14.04.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Victory V8 от Zeiss

Zeiss Victory V8 1,1-8x30, вече се е превърнала в еталон при оптиките за лов на гонка.

Със своя широк диапазон на увеличение тя е идеална за прихващане на близка цел с двете очи или прецизен изстрел на голяма достанция. Както и широкото зрително поле 39.5 м. на 100 м. при 1,1x и 5,3 м. на 100 м. при 8x увеличение.

HT (high transmission) лещите и големия 36 милиметров диаметър на тръбата осигуряват до 92% пропускане на светлина, като по този начин образа през оптиката остава възможно най- ясен дори и късно през деня, когато слънчевата светлина е минимална.

Точката на подсветката е смалена максимално, за да покрива минимална площ от мишената, като същевременно, благодарение на възможността за регулиране на яркостта, е достатъчно ясна за да се различи дори и на пределни дистанции.

Оптиката е снабдена със сензор за накланяне, който изключва подсветката при накланяне по-голямо от определени ъгли. По този начин се удължава живота на батерията ако се забрави подсветката включена когато оръжието не се използва. Снабдена със скала 60.

Подробности и цени за оптиката тук: https://guns.bg/

За успешен улов може да се възползвате и от Zeiss Victory RF: https://www.bglov.com/page/Udobniyat-binokal-s-dalekomer-ot-novo-pokolenie-Zeiss-Victory-RF/

Голям избор от бинокли за лов и риболов от водещи производители.

Абонамент за бюлетин