Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » ЛОВНИ РАЗКАЗИ » Вкусът на живота

Вкусът на живота

vater Публикувана от vater | 10.05.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Вкусът на живота

БГ ЛОВ препоръчва “Вкусът на живота” автор Любо Николов

Към книгата ще получите DVD диск с филма "Вкусът на живота" - автор Любо Николов, музика Иво Папазов - Ибряма, текста четат Джоко Росич и доц. Иван Налбантов.

Книгата с диска може да поръчате за доставка по куриер с наложен платеж на email: lubolov@abv.bg

Цена: 12 лв. (доставката не е включена в цената)

За автора:
Любомир Николов е автор на книгите „Етюди с въдица и пушка”, „Вечните ловни полета”, „Вкусът на живота”, „Мюнхаузен е жив” – илюстрирана с карикатури на проф. Доньо Донев и на ежеседмични страници „Лов и риболов” във вестниците „Дума”, „Експрес” и „24 часа”, както и на многобройни други публикации в печата. Режисьор е на документалните филми „Дебют на сто”, „Вкусът на живота” и „Безсмъртниче”. Роден е на 15 декември 1960 г. в Пловдив. Завършил е строително инженерство и магистратура по икономика. Офицер е от ГУСВ до 1990 г. Занимава се с политика до 1995 г. До 1997 г. е парламентарен секретар на Министерство на образованието и председател на Съвета на директорите на „Студентски столове и общежития”. От 1997 г. е в частния бизнес, а от 2008 г. е зам. директор на стопанство „Искър” към Министерски съвет. Член е на СБЖ и СБП. Леководолаз и шампион по бокс за юноши. Семеен с две деца.

Други книги на Любо Николов:
Етюди с въдица и пушка
Вечните ловни полета
Мюнхаузен е жив

Абонамент за бюлетин