Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Влез в престижния клуб на Beretta сега!

Влез в престижния клуб на Beretta сега!

vater Публикувана от vater | 13.08.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Влез в престижния клуб на Beretta сега!

Вземи надцевка Beretta Silver Pigeon и се присъедини към 2 000 000 щастливи ловци по света!

Довери се на италианската класика с 5-вековна традиция!

Само сега превъзходната Beretta 686 Silver Pigeon I - 12/76 с 71 см цеви е на изумителната цена от 3 319 лева!

Тази уникална надцевка продължава да смайва света, защото вече има пушки на по 500 000 патрона, които са в отлична форма и още ловуват!

Beretta 686 Silver PigeonIедостъпната версия на знаменитата италианска надцевка!  Всичко в нея, конструктивно и технологично, е 100% Silver Pigeon, но класът на ореха е по-скромен, както и лазерните гравюри. Тя е за онези ловци, които нямат високи доходи, но искат да се приобщят към магията на едно легендарно оръжие!

Основното балистично предимство на Beretta 686 Silver Pigeon е фактът, че силата на отката отива право към приклада. Съчетано с ниския профил на затворната кутия и цевния блок, решението води до значително намаляване вибрациите на цевите.

Цевният блок се заключва двойно с два масивни щифта, отстрани между цевите. Те са с конична форма и автоматично обират луфтовете при продължителна експлоатация. Второто заключване е със странични куки на цевния моноблок.

Цевите на Beretta 686 Silver Pigeon I, калибър12/76, са с дължина от 67, 71 и 76 см. Те са от  оръжейна стомана – Stilium Beretta Trilegato (с никел, хром и молибден), защитена с патент и произвеждана единствено за Beretta! Каналът им е с покритие от хром, който ги пази от корозия и барутните газове.

Затворната кутия е бяла, изрязана от солиден блок стомана. Отвътре главата на пушката има покритие от титан! Отвън покритието е плазмено нанесено и надеждно пази оръжието от надраскване, вода и корозия.

Спусъкът е един със селектор, удобно изведен на шийката на приклада. Там е и предпазителят.

Мерната планка е стоманена, вентилирана. Мушката е класическа бронзова.

Шоковите втулки са мобилни, система Optima Bore и позволяват стрелба и със стоманени сачми!

Патронниците са с важна особеност. Те са магнум 76 мм, но имат плавен коничен преход в предната си част. Това позволява точна стрелба в случай, че се ползват и патрони 70 мм!

Прикладът е полупистолетен от орех, промазан с ленено масло. Задтилъкът е гумен.

Полуложатае с елегантен Schnabel  завършек.

Маса – 3 кг!

Да имаш Beretta днес не е просто да притежаваш добро и надеждно ловно оръжие. Това е въпрос на принадлежност към една,меко казано,неподвластна на времето 500-годишна традиция!

Същото е като да караш Ferrari- избрал си най-впечатляващия италиански дизайн, но си се доверил и на онова, което е под капака на мотора и не се вижда, не се усеща веднага - уникалните супер технологии, които само вдъхновените италианските инженери са способни да измислят! 

Абонамент за бюлетин