Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Гладкоцевно оръжие » Върховни постижения с Benelli Beccaccia Supreme

Върховни постижения с Benelli Beccaccia Supreme

vater Публикувана от vater | 03.08.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Върховни постижения с Benelli Beccaccia Supreme

Beccaccia Supreme от Benelli е полуавтомат в калибър 12/76 с дължина на цевта 660 мм.

Снабдена с Ampilator шок, който значително подобрява групата на разстояние 10 до 20 метра. Цевта и шоковете позволяват стрелба със стоманени сачми.

Полуложата и приклада са произведени от орехово дърво, като на полуложата и ръкохватката са изработени стилни накадки, които предоставят на стрелеца нужните удобство и сигурност.

Elegance обработката на дървото придава по-добър външен вид и гарантират по- добра издръжливост на климатичните условия.

Ловният полуавтомат е снабден и с гумен задтилък, интуитивен предпазител, прецизен спусък, инерционна операционна система, уголемена спускова скоба, карбонова-постепенна вентилирана мерна линия с зелено фибро-оптично влакно, шокове с криогенна обработка и възможност за монтаж на ремък.

Стилен, надежден и практичен ловен полуавтомат, подходящ за лов на едър и пернат европейски дивеч във всякакви местности.

Поробности и цени тук: https://guns.bg/benelli-beccaccia-supreme-1276

Абонамент за бюлетин