Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Звукови примамки от Фаулхабер (Faulhaber, Австрия)

Звукови примамки от Фаулхабер (Faulhaber, Австрия)

vater Публикувана от vater | 21.01.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Звукови примамки от Фаулхабер (Faulhaber, Австрия)

Австрийската фирма Фаулхабер е известна на професионалистите още от далечната 1916 г. Тя извървя своя славен път до днес с референциите и одобрението на хиляди професионални ловци по целият свят. Фаулхабер е фирма, която, като никоя друга в този сегмент, съчетава традицията и иновациите.

Идеята за инструмент наподобяващ гласът на животни се заражда още през 1865 години и от тогава до днес, са проведени многобройни експерименти.

Първоначално звуковите примамки, които изглеждат, като детска свирка, са произведени от дърво, но предвид неговата пластичност и свързаните с него промени при по-висока влажност, настройката може да се промени с времето.

Междувременно, изследователският отдел на компания не спира своите търсения и голямото събитие се случва в един слънчев следобед на 1954.

Акустичната сплав е открита!

Една голяма тайна, която компанията, грижливо крие и до днес, но от този момент, дървото, като материал за изработката, може да бъде заменено. Това откритие е оценено по достойнство, като фирмата е носител на неизброим брой международни награди и отличия.

Качеството на звукът, елегантният и изпълнен с характер, емоционален дизайн на звуковите примамки от Фаулхабер ги прави веднага разпознаваеми. Дългата листа на дистрибуторите и преференциалните цени, утвърди компанията, като световен лидер в този сегмент и спечели сърцата на своите клиенти.

Може да ги разгледате тук: shop.faulhaberbulgaria.com

Наслука.

Абонамент за бюлетин